ישרוטל


פופ אפ קינוחים, ישרוטל רויאל ביץ' תל-אביב


הסיפור

מלון ישרוטל רויאל ביץ' בתל אביב, שמתבסס על תיירות נכנסת, ספג מכה קשה בקורונה והתקשה להתאושש, לעומת מלונות אחרים ברשת. כדי להעניק לו זריקת עידוד ובאזז חיובי, החלטנו לרתום את השף-קונדיטורית של המלון, ענת עמרם אלון, שהשתתפה באותה תקופה בריאליטי "הקינוח המושלם" בקשת 12. היוזמה שנבחרה הייתה הפקת פופ-אפ קולינרי מתוק.
התקציב הקטן שהוקצה למהלך הופנה בעיקר למיתוג ושילוט באתר. האסטרטגיה התקשורתית הייתה להפעיל, בנוסף ליחסי הציבור המסורתיים, גם מיקרו משפיעניות, כדי להגיע בצורה ממוקדת לקהל היעד של צעירים חובבי קולינריה בתל אביב.
בבוקר היום הראשון של הפופ-אפ ערכנו אירוע לעיתונאים ומשפיעניות בהשתתפות מנכ"ל הרשת, שף המלון וענת עמרם אלון. המשתתפים זכו לקבלת פנים חגיגית, מופע קינוחים של ענת, הסבר רחב על קידום הקולינריה בישרוטל בשנים הקרובות וכמובן טעימת חמשת הקינוחים וחמשת הקוקטיילים שנבחרו לככב בפופ-אפ.
השילוב בין העבודה התקשורתית המסורתית והעבודה מול המשפיעניות, הובילה מהר מאוד לתוצאה הרצויה: לובי המלון התמלא, הקינוחים נגמרו והחשיפה הגיעה לקהל אליו כיוונו בזמן המהיר ביותר. האירוע, שהופק בתוך עשרה ימים בלבד, נחל הצלחה מסחררת ואף האורך בשבוע נוסף.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות